Samarbejdspartnere

For TO-Plus A/S er det vigtigt at tilbyde de bedste løsninger, der findes på markedet. I den forbindelse gør vi i vid udstrækning brug af underleverandører og andre firmaers gode løsninger. I nedenstående oversigt har vi beskrevet de løsninger og samarbejdspartnere, vi gør brug af.

Microsoft Danmark

www.microsoft.com
Microsoft er helt naturligt vores største samarbejdspartner i kraft af, at Microsoft er leverandør af de produktplatforme, som vi forhandler og supporterer. Vi kan bare konstatere, at vi i endnu højere grad værdsætter Microsoft produktstrategi, da den tilgodeser vores kunders behov for integrerede og konkurrencedygtige produkter.

 

QBS Nordic A/S

www.qbsgroup.com/dk/home

TO-Plus er partner hos Quattro Business Solutions (QBS group), som er udpeget af Microsoft som SMB Distributor, og er repræsenteret i størstedelen af landene i Vesteuropa. QBS group understøtter vores licenssalg med rådgivning, uddannelse i Microsoft og NAV produkter og deling af ressourcer.

 

NAVEKSA A/S

www.naveksa.dk

TO-Plus forhandler NAVEKSA produkter til produktions- og logistikfirmaer. NAVEKSA er et firma, der udvikler og sælger intelligente og brugervenlige IT-løsninger til logistik- og produktionsvirksomheder, som anvender Microsoft Dynamics NAV eller Navision som deres forretningssystem. NAVEKSA produkterne omfatter bl.a. Shop Floor, CADCONNECT og ITEMPLANNING og Ordreproduktion.

 

M_Solution A/S

www.mymsolution.com

TO-Plus er eneforhandler af M_SOLUTION mobilapp og webløsning, der effektiviserer centrale forretningsprocesser i en lang række brancher som rengøring, ejendomsdrift, kontrolvirksomheder, hjemmehjælp og logistik. M_SOLUTION indeholder standard moduler til planlægning, disponering, arbejdsordrer, driftsopfølgning, rapportering af afvigelser samt kvalitetssikring – på mobil og på nettet.

 

Anveo GmbH

www.anveonav.com

Anveo er et tysk Microsoft NAV udviklingscenter med domicil i Hamborg. Anveo udvikler og markedsføre Apps til NAV, NAV Web portal og EDI løsning til NAV via partnere World Wide. Kendetegnet for Anveo produkterne er, at de er dybt integreret med NAV og vedligeholdelsen og opdatering af de mobile enheder er yderst effektivt.

 

Continia A/S

www.continia.dk
Continia Software udvikler og markedsfører softwareprodukter, der effektiviserer transaktioner i din virksomheds økonomisystem. Continia er markedsførende i Danmark indenfor integration mellem Microsoft Dynamics platformen og pengeinstitutternes betalings- og opkrævningssystemer. Blandt andet anvendes tillægsproduktet Continia Payment Management af mere end 2.000 danske virksomheder i dag til at varetage deres betalinger.

 

ExpandIT A/S

www.expandit.com
ExpandIT er en international uafhængig softwareudvikler (ISV) med base i Danmark og med underafdelinger og partnere spredt over hele verden. ExpandIT er bl.a. kendt for sine Utilies produkter, som f.eks. Mailit, Backup, Launch samt ExpandIT Mobil og ExpandIT Internet Shop.

 

Matriks A/S

www.matriks.com
Matriks er dansk udviklingsselskab som især er kendt for Matriks Doc til dokumenthåndtering og Matriks Automate til e-mail håndtering i Dynamics NAV.

 

NPT A/S

www.npt.dk
Norris Print-Tech A/S er eksperter i:

  • Etiketprintere og –applikatorer
  • Etiketmaterialer og thermo transfer farvebånd
  • Etiketsoftware og printer-systemintegration
  • Stregkodescannere
  • Håndterminaler
  • Trådløse netværk

 

Lessor A/S

www.lessor.dk
TO-Plus er forhandler af Lessors produkter til Dynamics NAV, som omfatter LESSOR Payroll, Human Resources og Time & Attendance.