Hvorfor vælge TO-Plus?

“Når du kommer til en korsvej – så tag den”
– Yogi Berra

Livet er et langt valg og valget af IT samarbejdspartner er én af din virksomheds vigtigste valg. Nogle IT udbydere vælger at bygge barrierer op ved at tilbyde specielle programmerede brancheløsninger produkter og spidsfindige kontrakter. Det er deres valg. Når du vælger et samarbejde med TO-Plus, vælger du en samarbejdsform uden bindninger. Den eneste barriere, vi løbende arbejder på at bygge op, er din kundetilfredshed. Tilfredse kunder giver langvarigt samarbejde og det er levebrødet for TO-Plus A/S.

“Så da vi kom til korsvejen,
fortsatte vi ad vejen med kundesmilies.”
TO-Plus A/S

Vi vil opnå vores kunders tilfredshed ved følgende:

  • Først og fremmest er det din virksomheds strategi, planer og behov for at få løst kristiske forretningsprocesser, der har vores fokus. Det er vigtigt for os, at vi har et indgående kendskab til vore kunders forretning og der er en god og konstruktiv kontakt mellem medarbejderne hos TO-Plus og vores kunder.
  • Vi kan sikre, at din virksomhed data er valide og kan omformes til værdifuld information, som giver din virksomheds ledelse og bestyrelse overblik og mulighed for at prioritere.
  • Vi sætter de faglige kompetencer, det gode humør og den konstruktive dialog i højsædet.
  • I projekter har vi løbende fokus på tid og økonomi. Vi opnår kun din tilfredshed, hvis projekter klares inden for de aftalte rammer og sker der afvigelser undervejs, skal de afklares og afstemmes på forkant. Vi fortæller også meget klart, hvilke opgaver din virksomhed har i samarbejdet.