Profil

TO-Plus A/S er et danskejet IT konsulenthus med specialer indenfor produktion, logistik, service, handel, projektstyring og facility services samt en brancheløsning indenfor vejeprogrammer.
Vores løsninger er baseret på standardsystemerne Microsoft Dynamics NAV, M_Solution og egen udviklede Apps. Hos TO-Plus vægter vi at have nogle af branchens bedste udviklere og forretningskonsulenter med en baggrund, der sætter dem i stand til at:

  • sparre med virksomhedens ledergruppe om at optimere forretningsgange og systemer til hinanden og være en aktiv sparringspartner i en forandringsproces
  • tilegne sig viden om din virksomheds forretningsgange hurtigt og spotte din virksomheds udfordringer og behov sammen med dig
  • rådgive og uddanne din virksomheds medarbejdere i standardsystemernes funktionalitet
  • udnytte produkternes funktionalitet til ”fingerspidserne”

Vi implementerer vores løsninger med projektledelse, som sikrer afstemte forventninger mht. aktiviteter, tid og økonomi. Vores erfaring er, dette i sidste ende er med til at give en høj kundetilfredshed og et langvarigt samarbejde.
Vi gør tingene så enkelt som muligt, og vi gør det ordentligt. Det er måden, vi gør det på, som skaber succesen, den gode oplevelse og merværdien for din virksomhed.

Ønsker du yderligere information kontakt venligst:
Troels Vahl-Møller, direktør, tlf. 22 88 32 99.