Sådan køber du NAV

Microsoft Dynamics NAV er tilgængeligt eksklusivt gennem TO-Plus, som er Microsoft Dynamics-certificeret partner. Uanset hvordan og hvor softwaren anvendes, har du valget mellem at købe en Microsoft Dynamics NAV-licens eller leje den via en serviceudbyder mod en månedlig afgift.

Køb af licens (Perpetual Licensing)

Microsoft Dynamics NAVs licensmodel (Perpetual licensing), er designet til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at komme i gang til en lav startpris, konfigurationsværktøjer og ”out of the box”- funktionalitet. Med en Microsoft Dynamics Perpetual licens får kunden adgang til funktionaliteten, f.eks. Startpakke, mens selve brugsadgangen håndteres gennem brugerlicenser.

Abonnementsbaseret licens (Subscription)

Abonnementslicensen til Microsoft Dynamics NAV er designet til at holde startomkostningerne på et minimum via en ”pr. bruger pr. måned”-licensafgift, der afregnes til en serviceudbyder. Dette hjælper små og mellemstore virksomheder med at komme i gang med lave startomkostninger, mens de samtidig får mulighed for at anvende den ønskede funktionalitet og komme hurtigt i gang via de indbyggede konfigurationsværktøjer.

Begge licensmodeller er designet til at forenkle købsprocessen.

Kunderne har valget mellem to brugertyper – Begrænset bruger og Fuld bruger. Begge brugertyper kan få adgang til den avancerede funktionalitet via den udvidede pakke (Extended Pack).

Perpetual licensmodel

Startpakke og udvidet pakke