Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye cloud-løsning hedder Dynamics 365 Business Central, og den erstatter Dynamics NAV. Du har kunnet købe den i Danmark siden april 2018.

Microsoft 365 Business Central er en global ERP-løsning, der giver små og mellemstore virksomheder større kontrol over deres økonomi og kan forenkle deres forsyningskæde, produktion og drift. Det er hurtigt at implementere og nemt at bruge og har potentialet til at understøtte dine vækstambitioner.

 

Den komplette løsning til din virksomhed i vækst

Din virksomhed er muligvis startet i det små, men hårdt arbejde og engagement har gjort den til det, den er i dag. Hvis de eksisterende systemer har indflydelse på dit vækstpotentiale, er det nu, du skal gå skridtet videre.

En virksomhedsløsning fra Microsoft samler på unik vis virksomhedsprogrammer, data, dokumenter og enheder med dine medarbejdere i centrum, og hjælper dem med at udnytte deres tid bedst muligt. Fra server til Cloud – stationær computer til mobil – få en velkendt brugeroplevelse til at automatisere din virksomhed, hjælp med at øge salget, forbedre samarbejdet og forbløffe kunderne.

Dyk ned i mulighederne

Komplet, velkendt og pålidelig – Microsoft Dynamics NAV og Office 365 leverer værktøjerne til at administrere din virksomhed og hjælpe dine medarbejdere med at opnå mere.

  • Økonomistyring og regnskab. Administrér dit cash flow, dine aktiver og bankaktiviteter.
  • Supply chain management, produktion og drift. Hold styr på og administrér din produktion, dit lager, dine ordrer og forhandlere.
  • Marketing, salg og service. Administrér dine kampagner, salgsmuligheder, kontakter og servicekontrakter.
  • Projektstyring. Opret estimater, hold styr på projekter og administrér kapacitet.
  • Business intelligence og rapportering. Få synlighed og analyser i realtid for at holde styr på præstationer og reagere med indsigt.
  • Flere valutaer. Konkurrér globalt med funktionalitet til flere valutaer og sprog.