NAV logistik med trådløse terminaler

TO-Plus kan tilbyde et bredt udvalg af løsninger indenfor trådløse håndterminal løsninger, der kan effektivisere dine arbejdsprocesser indenfor logistik. Til din inspiration har vi givet en kort beskrivelse af løsningerne og ellers vil vi anbefale, at du kontakter os for en mere uddybende dialog om din virksomheds behov.

 

Motorola håndterminal

I samarbejde med NPT (Norris Print Tech) har vi udviklet en løsning, som prismæssigt ligger i den lave ende og funktionsmæssigt understøtter MC2100-scanner stregkodede daglige opgaver, der kan finde sted i en virksomhed med op til mange lagre – f.eks. også servicebiler. Motorola håndterminalen er robust, ergonomisk og udstyret med klassens bedste scanner og processor. Håndterminalen findes i såvel en batch som en trådløs version (MC2180), som tillige har touch-display. Der kan vælges mellem 3 forskellige scan-engines: Linear Imager eller Laser scanner  til 1D-koder og Area Imager til 1D/2D-koder, og er særdeles velegnet til bl.a. lagerstyring.

 

Tasklet Factory – standard WMS løsning

For de virksomheder, som har et mere udvidet behov for trådløse håndterminaler og mere avanceret lagerstyring (WMS) er en løsning fra Tasklet Factory en oplagt mulighed. Tasklet Faktory WMS kan fås til et meget bredt udvalg af kendte mærker indenfor håndterminaler og dækker stort set alle tænkelige arbejdsprocesser på et lager/lagre med deres standard program.

Hvis du har tid tilovers, inden du kontakter os, kan du hente yderligere information i nedenstående video eller i dette datablad om Tasklet mobile WMS.