Flere af vores løsninger inkluderer brugen af RFID tags og QR koder. Formålet med at bruge RFID tags og QR koder er at gøre selve datafangsten mere enkel, sikker og valid.

TO-Plus er medlem af RFID Danmark, hvor vi løbende får kendskab til nyeste udvikling indenfor datafangst og registrering.

Eksempler på brug af RFID tags

RFID tags bliver bl.a. brugt til vores vejeløsninger, hvor vognmænd registrerer deres ankomst på brovægten ved at holde et RFID kort eller en RFID Token hen til vægt terminalen. Derved sker der en trådløs overførsel af id data på den enkelte vognmand til vægt terminalen.

I vores Facility Service løsning; M_Solution bruger f.eks. servicemedarbejderen sin mobil til at registrere adgang og tidsforbrug på rengøring af et lokale ved at scanne en RFID tags i dørkarmen til det pågældende lokale. Dette set up med brug af RFID og M_Solution på Smart Phones sikrer ikke blot korrekt angivelse af tid og sted men også korrekt angivelse af lokale når der sker bestilling af artikler til lokalet og billede dokumentation af eventuelle skader og mangler i lokalet.

RFID kan også sættes på større enheder som f.eks. i elevatorer. Ved inspektion af elevatoren scannes RFID tags med appen M_Solution og dermed får servicemedarbejderen automatisk udfyldt alle stamoplysningerne om den pågældende elevator.

 

Eksempler på brug af QR koder

QR koder kan ligeledes bruges til at indbygge information om f.eks. en bestemt vare, begivenhed eller anden information. Til vores kunde Green Team Group har vi lavet en APP løsning, hvor visse dokumenter fra deres NAV løsning udskrives med QR koder. Med en Smart Phone kan disse QR koder aflæses og en masse stamdata overføres til en Green Team app, som TO-Plus har udviklet. Teknologisk Institut har lavet et par videoer om brugen af QR koder og APP løsningen hos Green Team og som du kan høre i interviewet med Per Klitte hos Green Team Group, har de opnået en betragtelig økonomisk gevinst.

QR-koder øger datakvaliteten

Mobil løsning tjente sig selv hjem på 3 måneder